AKU DUDUK DIAM.

26 November 2012

"I was grasping for air mase pak guard penuh dekat area jambatan tu, serabut and cuak sikit2 and nak susun huruf took too long, and budak2 yg naik ke skybridge dah lepas skybridge and sampai observation deck dah, dok pk nak scrap everything, and just kumpul dekat tangga, amik gambar ramai2, buat donation and balik. but Allah made me numb and tak mampu nak buat/control apa2, and then I feel that Allah's teaching me something, 'no hisham, u're not in control of things, I do.' and subhanallah DDUG tadi teach me to be more humble. alhamdulillah."
Bro. Hisham, organizer #DDUG, Weekenders Club










aku pun neves gak memula tengok orang ramai dan pandang langit, ujan rintik2... pandang jam kat maxis tower, dah 5:30pm...

alhamdulillah.

everything went from good to awesome.




 gambar aku edit dari sahabat2 photographer. amek dari dalam Kinokuniya.





Dr Hafidzi, pengerusi Aqsa Syarif (baju putih tengah2) pun turun padang dan bagi ucapan pembakar semangat.
Yg pakai baju I LOVE GAZA tu pengerusi Aqsa Syarif Caw. Gombak, Akhi Syed Radhi, merangkap naqib usrah aku :) Paling kanan baju merah - organizer #DDUG bro hisham yg sangat humble orangnye. pastu sebelah dia, hisham jugak, aka Abg Ketua Tabung~ hohoho









SAVE SYRIA, FREE GAZA




1 comment:

  1. ipong tak cukup besar nak capture sume. capture sikit, dahla tu, buruk pulak tu. henset murah enn.. hahahhahaha

    ReplyDelete