¿uʍop ǝpısdn ǝʇıɹʍ noʎ uɐɔ

01 April 2011

hohoho gempak x tajuk tu?
sebenanye tajuk asal untuk post nih patutnye,

THE CALM BEFORE THE STORM


*awan mendung berarak ganas, ade kilat sabung menyabung dari kejauhan*

erk? kenape?

hoho..
sekarang nih aku dah lepas submission subject paling hardcore dan true (as architecture student), STUDIO PROJECT~ dan disebabkan dah agak senior, subject2 laen yang aku amek kat sini semuanya xmemerlukan exam. tapi memerlukan aku untuk mengadap software yang aku kurang gemar wat masa nih...
MICROSOFT OFFICE WORD (-____-")>

PART 2* nih assignment sume nak tebal2... tulisan kena panjang2...dalam bahasa inggeris... buat pakai WORD.. xde de tetiba nak poster2 pakai PHOTOSHOP dah.. huuu. zaman kegemilangan dah semakin malap nampaknye ye V~

* PART 2 ialah singkatan kepada degree yg aku tgh amek skang..
Bachelor of Architecture / b.Arch


oke berbalik kepada tajuk asal, sekarang ni ialah waktu2 yang tenang sebab aku takde exam.. kalo orang ade awek2, memang asek menuju ke Wangsawalk je lah~ kahkahkah. tapi disebabkan xde awek, aku asek menuju ke studio je lah..

tapi....

xlama lagi dah x setenang nih dah, jap je lagi aku dah nak start internship.. masuk firm untuk practical training.. masuk awal nih! member laen sume start 14hb April nih, aku lak ntah apekena tah tetiba masuk senin nih. hammbekkko~ (ade sebabnye tu.. nanti aku cter bile mase dah sesuai~)

semalam jenguk ofis aku bakal bekerja.. dialu2kan oleh bos sebab bos tu kenal aku, xlama dulu bos tu penah jadi lecturer aku.. mase 3rd year aritu.. insyaAllah semuanya akan berjalan lancar dan aku akan sibuk gile2 punye sibuk tahap kau orang pon xdapat bayangkan pastu bile kau orang ajak aku kua aku terpaksa tolak pastu kau orang pon akan anggap aku gile bekerja... sebenanye memang keje banyak yang sangat2 belambak la sebenanye. . . punn~

heishhh.. pesan aku kepada diri aku;
jagalah diri (tambah ngan pesan simple dari mama -->jaga sembayang),
enjoy your life.. jangan stress2, ade banyak bende seronok yang berlaku dalam hidup kau sebenanye.. n there's more to come!
wiwiwiwiiw selalu k~
(^0^)/



perasaan ketika ini~

________________________________

eyt lupe nak wish (^,^)>

GUDLUCK pada member2 yang amek exam sume!
GUDLUCK awakkkk <--pada this particular fren of mine yang agak special...ye anda yang sedang membaca ni la.. sape lagi? kehkehkeh~

No comments:

Post a Comment