RAHSIA DI KAMAR TIDUR

03 January 2011

ini seringkali menghilangkan kesabaran budak archi~





kerap kali aku tunjukkan dan beritahu kau semua tentang kehidupan aku dan rakan2 di studio, ruang selesa kami. tentang macamane kami tak tidur malam ngadap model, ngadap design, ngadap drawings... dan bile dah besar2 nih, ngadap esaimen tulis2, reports..



model zaman dulu2 (amacam? real x air aku buat? hahahh)



drawings aku zaman dulu2




masa baru2 belajar pakai pc



melukis atas kertas saiz A1, saiz A0...




mengadap pc bukak software AUTOCAD, SKETCHUP, ARTLANTIS, 3Ds MAX, PHOTOSHOP . . .



& et cetera


ASEK TERPERUK KAT STUDIO JE, bile mase duk kat bilik nye?
pastu, ape je yang dibuat kat bilik wehh??

untuk mengetahui keadaan warga kaed di bilik, aku pergi menjengah geng2 aku, malam selepas presentation..

disebabkan nature kami yang segar di waktu malam, di tambah pulak ngan sikap suka tidur selepas presentation tahap balas dendam punye, haa... pukul 12 mlm nanti mula laa.. terjaga dari lena dan lepastu dengan tidak menghensem2 kan diri terus aje menuju ke cafe untuk makan2. makan tu xde lah banyak mane pon, sekadar membalas dendam sesi makan tengahari + makan malam + supper + brekfest untuk pagi berikutnye aje~

lepas tu,

disebabkan pc dah dibawak ke studio... bile duk bilik upe cani lahh~

tekun duk kat meja study...



sebab maen solitaire kat enset, memakan masa dalam sejam dua~




duk bersandar sambil pegang2 dinding . . .
borak-borak . . bergosip . .



ade jugak yang ambik inisiatif untuk tidak bangun dari tidur langsung..




bagi yang berjaga, perbualan diselang selikan dengan kehadiran makanan ringan



dan maen2 gitar sket..




*ingin diingatkan, suasana agak hambar bila student archi tidak berada di habitatnya~

4 comments:

  1. aku reti render pakai ertlantis je.. kao??

    ReplyDelete
  2. aku tak reti lansung kewujudan software bernama lantis tuh.haha

    ReplyDelete
  3. kat KAED, blaja render pakai artlantis atau 3D max. aku kebetulan belajar pakai artlantis, sebab de macam lagi senang berbanding 3d max.. kau pulak render pakai ape?

    ReplyDelete