BANGUN AWAL, MANDI, HENSEM2, SIAP BOLE TUNGGU AZAN SUBUH LAGI TU! PASTU BERGEGAS GI SHOPPING COMPLEX PUKUL 6PAGI.. KAU PERNAH BUAT PERANGAI CAMNI ?

27 December 2010

gotcha!



24 Disember, aku cepat g LRT naek tren 1st pukul 6pagi



ehh pegi mane nih?? mane nihh?

psst... klcc~*bisik2*



kedai xbukak lagi nih...
apesal beria sangat dtg sini pukul 630 nih?huhh~



tengok la tu.. lengang je.. sejuk ati

.

.

.


HAMBEKK!
turun eskalator, kat bawah dah macam pasar borong dah!




beratur2... *gambar ni view dari bawah sebab aku sampai2 je terus duduk besila*
baru start beratur mase nih, kaunter lum bukak pon lagi.

pukul 645 celah mane kaunter bukak~



gile belajar~
*mesej sape tu? ohoho*



bersantai duduk2 sambil minum kopi secawan 4hengget~
lalalaaa relaks sungguh




stress la tu~ tengok jam baru pukul 7.
kaunter bukak pukul 830am. . . kalau penjaga kaunter rajen



budak2 kecik sedang teruja



rancak berborak. golongan aktif di waktu pagi~



LAWATAN JEJANTAS UDARA MENARA KEMBAR PETRONAS
PETRONAS TWIN TOWERS SKYBRIDGE VISIT



haa ni tengah oder tiket untuk satu studio..
plus anak lecturer, plus member2 anak lecturer.. mak aihh~



teruja dapat tiket


pekerja satu : bitau orang belakang, tiket package 2 untuk hari ni dah habeh~
pekerja dua : aa jenuh la aku menjawab (-__-")>



aa ni orang belakang..
bengkek je pandang kitorang ngabehkan tiket~




kesimpulan, kalau start beratur pukul 645am, maka akan dapat naek skybridge pukul 6petang~

6petang . . . (-__-")>



emm..mane gamba naek skybridge ngan level 86 ??
err... mase tu nset aku dah habeh beteri dah~ huu.
jap la aku copy dari kemere dak2 nih~

2 comments:

  1. yup! lagi2 tengah musim2 cuti nih.. so sape2 nak g naek atas tu, get ready duit 20hengget sorang, datang seawal jam 6pagi di kaunter klcc, kat tingkat bawah..de cam tsorok sket kaunter tu..

    ReplyDelete