berkarat~ [ ape kau pikir?aku cakap pasal blog nih! bukan pasal aku jiwang karat !!]

06 February 2010

ohh..blog dah tersadai macam bangkai kereta berkarat kat workshop2 murah. adehh laa~ kalau macam ini baek kau tukar saja nama blog kau ni... x 'hahaha' langsung, lebih kepada hahahancur~

rase macam xde benda berlaku dalam hidup aku.. ohh sungguh xde life ini budak ye!

ok ade bende best sangat2 berlaku pada diri aku, tapi xboleh pulak nak tulis kat sini. kang jadi gosip lak dan yang lagi best bile satu dunia mula tau tentang saat2 bahagia aku. wehh, aku sukakan privasi bila ia menyentuh bab hidup aku. hahaha, biar aku korek rahsia bab hidup orang laen saje~

wiiwii *joget2 seorang diri saje sudah memadai bagi aku yang nerd ini~*

ok berbalik kepada point utama gua menulis malam ni!
. . . .

jap, gua tengah cari point~

ahah! gua tengok video ceramah pasal jodoh2 kelmarin.. [pehal? lu ingat gua ganas2 rambut pacak seluar jeans koyak2 tangan parut2, xlayan ceramah ke? novel 'Habiburrahman El Shirazy - Di Atas Sajadah Cinta' pon gua layan gak, sembunyi2 bace dalam kelas..yang cm mate berkaca2 tu bukan sebab gua sedih ea! tu gua ngantuk!]

ape yang gua belajar?

dr. masyitah kate mase balajo kat U pon kena berusaha cari pasangan hidup gak dah. sebab kang dah kerja cam susah la plak.. pastu lagi payah kalo lu sambung master laa hape nanti, makin sikit kau punye peluang tu.ahaa.. patut pon lecturer gua pon pernah bagitau benda lebih kurang same nih...

bla bla bla [kalau lu orang nak video nih kontek gua.. blackbenny gua tu sentiasa on tetiap mase, kalau mesej manje2 memang gua xlayan.. malam2 baru gua call semula] cari gua kat studio laa senang.. bawak pendrive yg buleh muat 436mb skali~

dah, gua kena gi bersukan supaya stamina sentiasa tinggi, kecergasan tubuh meningkat dan kasi badan keluar peluh2 macho. gua perasan ramai awek usya member gua yg berpeluh2 tu, dalam hati gua pikir 'ini xbuleh jadi!' gua pon kena tarek perhatian anak gadis jugak! [<--ayat tu memang nak bagi awek gua jeles.. lu orang pon doa2 laa de jeles k, gua bahagia nanti~]

*berlari kecil ke depan studio dan bermaen pingpong~*

baru lu taw ganas tak ganas gua nih!

assalamualaikum~

10 comments:

  1. "sentiase maafkan semua orang sebelum tido.." kate Dr Fadzilah Kamsah~

    ReplyDelete
  2. ehem..kau nmpk hepi kemain jer..hmm..tahniahh..*lalalala~*

    ReplyDelete
  3. (--__--*) ehem ehem...eh eh x x x. eh? ape ni? (mira berkelakuan pelik.

    ANYWAYS! pai~! nanti GUA datang kat LU...GUA minat la kat LU...eh..x abes lg..kat lu PUNYA video tu~ hehehe(^-^)/~

    ReplyDelete
  4. hai dua orang ni..nmpk pelik jer...ehemm..*tgn didagu sambil mata menjeling kearah dua orang yg tgh pura2 mcm xde pape..haha*

    ko tanye ak bile lg?? *mata berair..sob..sob..*

    ReplyDelete
  5. tahniah atas BENDA YG HEPI TU PHY!!!!!

    mimiemon.... kita bila lagi? alaa... jgn cdey2.... belum sampai masa... huhu.... biar lambat asal selamat... OH.

    ReplyDelete
  6. hee..mun nii...segan aku~ ko mude lg mun, xpe..

    ReplyDelete
  7. dem aku ni dah tue ke?????????
    haha..mun ak lek jer..insyallah..
    ak bagi kad je nanti..hehe....

    insyallah.......

    ReplyDelete
  8. mimi : bile tah ko nak sedar yg ko nih da tua~ aku pon lek2 je, ttibe je dah kawen nanti~ lalalaAaa

    ReplyDelete